Om os

Vi har forhandlet brugte biler i Aarhus-området i mere end 10 år.

Vi prioriterer den gode service højt

Vi har forhandlet brugte biler i Aarhus-området i mere end 10 år. Over årene har vi tilegnet os stor viden inden for branchen og opbygget os et solidt netværk af forhandlere. Netop derfor kan vi tilbyde et stort udvalg af brugte biler i god stand til flotte konkurrencedygtige priser.

Hvis din drømmebil ikke er på vores online produktliste i øjeblikket, opfordrer vi dig til at kontakte os med dine ønsker. Vi kan ofte indhente specifikke biler fra vores kollegaer i eller udenfor Danmark, så du kan få den bil du ønsker dig.

Når du skal købe en ny bil er det meget vigtigt, at du kan stole på din forhandler, og hos os kan du stole på både vores ekspertise og høje serviceniveau hver gang.

Vi står klar til at rådgive dig i dit valg af bil, så du kan få den bil med hjem, der matcher dine ønsker, behov og budget bedst. Når du køber en bil hos os, så sørger vi for, at du aldrig kører forgæves eller er plaget af irriterende ventetid. Så længe du ringer før du drager mod butikken, så sørger vi for, at din nye bil står klar til dig.