Leasing

Hvis du ønsker at lease en brugt bil i god stand til en favorabel pris, er vi et sikkert valg.

Leasing af bil i Aarhus

Hvis du ønsker at lease en brugt bil i god stand til en favorabel pris, er vi et sikkert valg. Der kan være mange fordele ved at privatlease din næste bil. Ofte vil der være en mindre engangsydelse end ved køb, og du har samtidig fuld indsigt i alle udgifter forbundet med leasingen fra start af. Derudover er det en oplagt ordning til dig, der ønsker fleksibilitet og frihed til at skifte bil oftere. Hvis privatleasing lyder som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os og hør nærmere om vores leasingordninger. Hvis du er mere interesseret i at købe en brugt bil, kan du læse mere her

Stort udvalg af biler til leasing

Vi har et stort udvalg af leasingbiler, så uanset om du ønsker en lille eller stor bil, kan vi hjælpe. Med vores gode netværk, særligt i Tyskland, kan vi finde stort set alle mærker og modeller efter ønske. Vi forhandler kun brugte biler i god stand, og vores biler er altid synet, velholdte og med pæne kilometertal.

Vil du se vores udvalg biler?

Er du i tvivl om hvorvidt leasing er den rigtige løsning for dig, så er du velkommen til at ringe til os på telefon +45 2237 6763. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og finde den bedste løsning.